ja_mageia

KOKOUSKUTSU JA HUUTOKAUPPAEHDOT 2020

LATAA HUUTOKAUPPALUETTELO KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

HELSINGIN NUMISMAATTISEN YHDISTYKSEN KOKOUSKUTSU JA HUUTOKAUPPAEHDOT 2020

HELSINGINGIN NUMISMAATTINEN YHDISTYS ry:n vaalikokous ja rahahuutokauppa pidetaan 17.11.2020 Suomen Filatelistiseuran huoneistossa Lonnrotinkatu 32 B, Helsinki. Kohteiden naytto alkaa klo 17.00, vuosikokous klo 17.45 ja huutokauppa n. klo 18.00.

Kirjalliset tarjoukset pyydetaan lahettamaan osoitteella: Timo Helle, Piennar 1, 00680 Helsinki tai e-mailina osoitteella Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen viimeistaan 15.11.2020 klo 18.00 mennessa. 
Maaraajan jalkeen tulleita tarjouksia ei huomioida. 
Puhelimitse jatettavat kirjalliset tarjoukset ja mahdolliset huutokauppaa koskevat tiedustelut hoitaa Timo Helle 0400 - 245 963 iltaisin klo 18.00 - 20.00

HUUTOKAUPPAEHDOT

Helsingin Numismaattinen Yhdistys ry:n huutokaupat on tarkoitettu vain yhdistyksen jasenille ja Suomen Numismaatikkoliitto ry:n jasenyhdistysten jasenille. Huutomaksua ei perita, vaan kohteet saa lunastaa vasarahinnalla. Kirjallisten lahetysten vahimmaistoimituspalkkio on 5,- euroa + postikulut. Massaerissa ei ole palautusoikeutta. Mahdolliset palautukset tavallisina lahetyksina, postiennakko­lahetyksia ei yhdistyksen toimesta lunasteta. Palautukset pitaa tehda 12 paivan kuluessa huutokaupasta, tama aika koskee myos postiennakkolahetyksia.

OSOITTEEN MUUTOKSET

Osoitteen muutokset pyydetään lähettämään e-maililla tai postitse yhdistyksen puheenjohtajalle Timo Helteelle.

Timo Helle
Piennar 1, 00680 Helsinki

GSM: 0400-245 963(ilt.)

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Helsingin Numismaattinen Yhdistys ry

HALLITUS

LATAA HUUTOKAUPPALUETTELO TÄSTÄ

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home FAQs Mistä saan tietoa vanhojen rahojen hinnoista?
Mistä saan tietoa vanhojen rahojen hinnoista? PDF Tulosta Sähköposti

Mistä saan tietoa vanhojen rahojen hinnoista?

Ensimmäisessä vaiheessa kannattaa tutustua kaikista kirjastoista löydettäviin rahahinnastoihin. Suomalaisten rahojen hinnoista julkaistaan säännöllisesti paria eri luetteloa, joista voit nähdä rahan summittaisen arvon. Ulkomaisista metallirahoista ja seteleistä julkaistaan vuosittain Rahan kunto on kuitenkin hyvin tärkeä tekijä rahoja hinnoiteltaessa ja ennen luettelon hintanoteerauksien tarkastelua kannattaa lukea hyvin huolella se luettelon osa missä puhutaan rahojen kuntoluokituksesta. Jos et kuitenkaan itse halua luokitella ja tunnistaa hallussasi olevia rahoja tai niiden hinnoittelu tuntuu vaikealta voit ottaa yhteyttä eri numismaattisiin yhdistyksiin, joissa annetaan maksutonta arviointiapua. Hinta-arvioita voit myös pyytää eri rahaliikkeistä ja - kauppiailta.

Numismaattisten kohteiden arvioinneissa suosittelemme: Suomen Numismaattinen Yhdistys ry, Hannu Männistö, GSM 050 588 1105 Golden Art, Pasi Viitasuo, GSM 0400 501196

Viimeksi päivitetty 02.01.2012 09:21
 
Mainospalkki